Artisan, bo tak nazywa się bistro powstało przy ulicy Targowej 9A na parterze budynku Inkubatora Przedsiębiorczości. W najbliższą sobotę 22 kwietnia 2023 roku otwarty zostanie pierwszy w Gorzowie lokal ARTISAN - Od godz. 7.00 na klientów czekać będą świeże rzemieślnicze produkty: pieczywo, ciasta, torty, lody, desery, kanapki, kawa i gotowe dania. Wszystko przygotowane według tradycyjnych receptur. Miejsce jest idealne zwłaszcza dla osób, które pracują w Inkubatorze Przedsiębiorczości i nie tylko.
🔴 Nie milkną echa meczu z GKM Grudziądz. Klub wydał oświadczenie.
ARTISAN to nowoczesne połączenie klasycznej piekarni-cukierni oferującej wypiekane na miejscu pieczywo, świeże ciasta i torty, ze stylową kawiarnio-restauracją, gdzie w przyjemnej atmosferze można zjeść pożywne śniadanie, lunch, rzemieślnicze lody czy pyszny deser. Wspólnym mianownikiem są świeże, najwyższej jakości produkty i składniki oraz wieloletnie doświadczenie i pasja rzemieślników, którzy codziennie dbają o ich właściwe przygotowanie, z troską o wspaniały smak, bogate wartości odżywcze i apetyczny wygląd. ARTISAN wyrósł z pasji, która nas stale napędza, dlatego i oferta naszych punktów ciągle się rozwija. Tworzymy nowe produkty, testujemy różnorodne smaki i ich połączenia. Trzymamy się dawnych receptur, ale nie stronimy także od ich ulepszenia podążając za trendami, postępem technologicznym i odkryciami dietetyków. Chcemy, żeby Klienci chętnie do nas wracali – wyjaśnił Bolesław Tołkacz z Artisan.
Wiadomo już, że drugi punkt ARTISAN w Gorzowie będzie zlokalizowany w samym centrum miasta na rogu ulic Sikorskiego i Hawelańskiej.
Dziękujemy, że jesteś z nami!
Już w ten weekend, na ryneczku przy Jerzego, odbędzie się akcja „Wymień odpady na kulturalne wypady”. Założenie jest proste - za przyniesione śmieci będzie można odebrać zaproszenia, bilety lub vouchery do instytucji kulturalnych, sportowych i gastronomicznych. O tym jakie atrakcje czekają na mieszkańców Gorzowa, opowiada Emilia Grzegorczyk – specjalistka od marketingu w firmie Inneko.
Napisz komentarz
Komentarze