Autorem przepisu na wigilijną zupę jest Paweł Salamon – mistrz i szef kuchni, laureat i juror międzynarodowych konkursów kulinarnych oraz absolwent, a obecnie nauczyciel Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie, który osobiście opowie, jak ugotować najlepszy „Barszcz po gorzowsku”.
🔴 Kto powinien zostać kapitanem Stali Gorzów?
Gotowanie zacznie się o godzinie 9.30, a poczęstunek rozpocznie się o 10.00. To już czwarta edycja wspólnego gotowania barszczu, zainicjowana przez Gorzowski Rynek Hurtowy wspólnie z Zespołem Szkół Gastronomicznych, które współpracują, by promować produkty regionalne, lokalnych przedsiębiorców i zdrowy styl życia.
Więc jeśli nie macie planów na piątkowy poranek, to koniecznie musicie odwiedzić Gorzowski Rynek Hurtowy i skosztować pysznego barszczu.
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Gościem #autorozmownych była Alicja Chilińska szefowa francuskiej firmy, która zajmuje się energetyką odnawialną w naszym kraju.
Napisz komentarz
Komentarze