21 marca 2023 roku między godziną 16:30 – 18:30 w Zespole Szkół Gastronomicznych w Gorzowie odbędą się warsztaty kulinarne z mistrzami. Cena biletu to 90 zł.
- Kamil Tużnik – Wielkanocny Krem Chrzanowy z oliwą koperkową i chipsem z białej kiełbasy.
- Paweł Salamon – Balotyna z pstrąga w szynce parmeńskiej faszerowanego kaczką oraz muffiny jajeczne z marchewką i jarmużem.
- Piotr Kisson – Kremowy Wężymord Poskromiony Ciastkiem Francuskim, Białą Kiełbasą i Warzywami.
- Michał Rejniak – Ceviche z Łososia na sałatce z zielonymi szparagami, piklami z czerwonej cebuli i emulsją pietruszkową.
- Dawid Szkudlarek – Świąteczna wariacja na bazie lemon curd i kremu chantilly.
- Dawid Tillmann – Majerankowe crepes z białą kiełbasą podane z sosem z gongonzoli.
🔴 Moto Start – impreza, która przyciąga tłumy
Oprócz tego będzie wiosenny konkurs dla wszystkich uczniów z nagrodami. Na uczestników czekają pokazy barmańskie, kiermasz pysznych ciast. Zebrane środki zostaną przeznaczone na wyposażenie sal lekcyjnych w jednostki klimatyzacyjne. Ilość miejsc ograniczona!
Dziękujemy, że jesteś z nami!
Napisz komentarz
Komentarze